Är du på jakt efter en limträstomme till uterum? Du kan hitta limträstomme till ditt uterum via Vetri. Hos dem finns det mesta du kan tänkas behöva för att du ska kunna bygga dig ett bra uterum eller en inglasad altan. De har glaspartier och skjutdörrar som går att få måttanpassade. Det gör att du kan skapa dig det uterum du alltid har drömt om.

Hos Vetri kan du hitta kompletta uterum med färdigkapad limträstomme samt med kanalplasttak och uterumspartier. Sedan så har de även andra alternativ:

  • Vetri 24
  • Vetri 36 Soft Isoler
  • Vetri SF 45

Stommar av limträ för uterummet

Om du vill hitta en limträstomme till ditt uterum så finns det sådana hos Vetri De har nämligen limträstommar som är färdigkapade. Dessa är vackra att se på samt att de även är bra mycket starkare än vanligt virke. Det vrider sig inte heller, som vanligt virke kan göra.

Det är även enkelt att sammanfoga dem, det med hjälp av skruv. Du kan få dessa stommar i valfritt mått samt med pulpettak eller sadeltak.

Skapa ett uterum som passar dig

Att ha ett uterum eller en inglasad altan, det är något som blir allt vanligare. Det är inte så konstigt, eftersom de flesta vill kunna förlänga sommaren på ett bra sätt. Med ett uterum i glas så går det ju att ha en plats att vara på, oavsett vad det är för väder ute.  Du som vill bygga dig ett uterum eller satsa på en inglasad altan, du kan hitta det du behöver ha hos Vetri.